14. marraskuuta 2010

Paluu viattomuuteen

Alhaalla jo viime postauksessa mainostamani elokuva-tribuutti, jonka nyt kovan työn tuloksena sain valmiiksi. Ikävä kyllä en ole siihen kokonaisuutenaan tyytyväinen, pidän edelleen enemmän ensimmäisestä leffa-tribuutistani (joka löytyy siis Tubesta, kuten tämäkin). Toisaalta olen todella tyytyväinen tämän videon alkuun. Loppu sitten... Noh, lopahtaa.
Mutta noh, kun siitä nyt ollaan puhuttu, niin uppasinpas tuon teokseni nyt kuitenkin tänne. Jättäkääpä kommenttia, jos siltä tuntuu.Huom! Minä EN omista mitään videossa esiintyvistä materiaaleista, puhumattakaan musiikista. Kyse on puhtaasti fanipohjalta tullut video, jonka ei ole tarkoitus olla kaupallinen. Että nyt copyright-toimisto hiljaa siellä.

Lisäksi ajattelin upata muutaman elokuviin liittyvän fan-art piirroksen. Kaikkiin olen käyttänyt mallia, mutten todellakaan kovin paljoa aikaa (ehkä sen näkee jäljestäkin). Pitäisi kai piirtää jonain päivänä lisääkin elokuviin liittyviä mallikuvia. Onko ideoita, mistä piirtäisin?

Dr. Manhattan - Watchmen, -10
Kuivaliidut + tietokone muakkaus


Natalie Portman elokuvassa Leon, -09
Lyijykynät


Leia & Han - Star Wars, -09
Tussit + Värikynät


Qui-Gon Jinn - Star Wars, -10
Lyijykynä


Pris - Blade Runner, -10
Lyijykynä


Jälkihuomautus: HITTO! En sitten päättänyt tarkistaa huolella tuota kyhäilemääni videota, kun siinä on törkeä virhe XDDD Kauhea Marvinin pää vain möllöttää tuossa lopun shadessa, jonka kuuluisi olla dramaattinen, rauhoittava ja hieno! Voi minua. No, liian myöhäistä korjata mokomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, risuja/ruusuja, vastaväitteitä, pohdintoja? Antaa tulla vain!