28. toukokuuta 2012

"Hmm, upgrades."

Ajattelin etten ole taaskaan saanut itseäni kuulluksi viimeaikoina, että kirjoittelisin pientä päivitystä viimeviikkojen elokuvatapahtumista.

Tätä toivoin, vaan en saanut.

Iloinen tosisasia on se, että olen palaamassa taas tyypillisen filmifriikin arkeen: elokuviin kahdesti kuussa, DVD-hyllyyn täytettä vähintään yhtä monta kertaa, puhumattakaan sitten ihan kotona elokuvista nauttimisesta kaverin kanssa.Kävin viimeviikolla Anttilassa ja mukaani tarttui sieltä muun muassa Armageddon, ensimmäinen Saw ja viimeisin Austin Powers (Kultamuna). Samaisella viikolla kävin myös pyörähtämässä elokuvissa Khein ja Kujan kanssa. Ensin päristelin Khein vieressä Hungergamesia, ja sittemmin nostalgisoin MIB3:sta, ja vieläpä ensi-illassa. Hämmästeltiin Kujan muun muassa sitä, miten nopeasti liput sinne menivät.

Putki jatkui myöhemmin Kaarnalla vuokraamalla 28 Days Later ja puuduttautumalla samalla paskan The Mistin/Fogin parissa, jossa luulin ihailemani Sam Witwerin esiintyvän. Tietenkin olin sitten ostanut väärän The Mistin, missä Witweristä ei näkynyt jälkeäkään. Ainakin saatiin paikoin hyvät naurut. Seuraavana päivänä sitten huokailtiin rakastuneena Love Actuallyn parissa.Onko lukijoilla arvostelutoiveita joistakin näistä elokuvista?

"What ya doing?" "Dunno, just chillin'.
Tuleva kesä tulee olemaan täynnä elokuvatapauksia, jotka haluan nähdä. Tämän viikon perjantaina ensi-iltaan on tulossa jo pitemmän aikaa kuumotellut Prometheus, joka tuntuu kiinnostavan myös aika montaa muutakin. Sitten olisi vuorossa Dark Knight-trilogian päätösosa sekä uusi Spider-man. Ja kai se kolmas Madagascarkin pitäisi nähdä, jotta elokuvaputki pysyisi koossa. Titanickin on vielä näkemättä...

Kerrankin kuitenkin tuntuu siltä, että kaikkiin näihin huvituksiin on jopa varaa. En käytä asumiseen/elämiseen juuri ollenkaan varojani, joten tilille vyöryneet eurot tuntuvat mukavilta näin mukavuudenhaluisen ihmisen näkökulmasta. Vaikka samalla sitä tuntee itsensä hiemän törsäilijäksi, täytyy pitää mielessä ettei tätä taloudellista ilmavuutta kauaa kestä. Ehdin nimittäin viimeviikolla pyörähtää vielä pääsykokeissakin, joista jäi melkoisen hyvä fiilis. Se voi olla, että syksyllä sitä kituutetaan opiskeluijatuella eikä elokuvaharrastukselle jää paljoa rahaa. Tai aikaa.

Ajasta puheenollen, olen kuluttanut sitä paljon tumblerin ihmeellisessä maailmassa ja saanut unirytmini entistäkin enemmän päin helvettiä. Sivuilleni pääsee tästä, teemana pitkälti scifi ja siilit (tiedän, aivan loistava ja saumaton yhdistelmä). Followaa, jos siltä tuntuu.

Pitemmittä puheitta, kuulostelemisiin taas. Taidan tästä vetäytyä nyt töiden pariin.

Ps. Olen väsäämässä uutta movie mix/mash-uppia. Aiheena ovat supersankarit! Linkkiä Youtubeen tulossa heti, kun kyseinen musavideo on valmistunut, sekä mahdollisesti jotain supersankari-aiheista postausta. Ideoita tämän aiheen suhteen?


6 kommenttia:

 1. Hungergeimmsin arvosteluuuu!!! RRRRR~

  Supahero videoon paljon iron maniä *w* ...ja Thor & Loki pitää näkyä :)
  +Hulk♥
  Ja meneeks Wolverine? Tuskin... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunkkerikeims tulossa. Ja Iron man, Thor + muut Avengerssit näkyy kyllä, enempi tai vähempi 8)) Myös X-menit on messissä.

   Poista
 2. Supersankari mash-up:ssa voisi perus x-menien, avengersien ja batmanien ohella olla myös esimerkiksi Hancock ja Watchmenin tyyppejä :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja en tiedä olitko jo musiikkia miettinyt kuinka pitkälle, mutta hirween kivasti sopisi tuo Nickelbackin Hero, mikä Spidermanissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Watchmenia on kyllä tulossa, totta kai, se kun sattuu olemaan suurin rakkauteni supersankarimätöissä :3
   Hancock on aika hyvä idea, mutta tarkoittaako se sitä, että mukaan menisi muutkin vastaavat humoristiset/parodiset rainat? Entäpä Scott Pilgrim tai Suckerpunch?

   Kipale on kyllä jo valmiina, mutta en spoilaa sitä vielä tähän väliin. Eeppisissä merkeissä kuitenkin mennään, lähinnä klassisen/soundtrackin merkeissä.

   Poista
 4. Scott Pilgrimiä ja Suckerpunchia ei ehkä ottaisi mukaan eli jonkilainen huumori raja voisi olla :D innolla odotan jo valmista tuotosta!

  VastaaPoista

Kommenttia, risuja/ruusuja, vastaväitteitä, pohdintoja? Antaa tulla vain!