13. tammikuuta 2012

The meeting


Tämän kuvan taustalla oli tosiaan minun ja uuden Youtubesta saamani kaverini Izzien välinen ensimmäinen koskaan käyty keskustelu. Olemme molemmat ihan hulluja Star Wars -faneja ja kävimme keskustelua siitä, olisimmeko sithejä vai jedejä. Kävikin hauskasti, että Izzie halusi olla jedi ja minä sithi. Rupesimme sitten keskenämme "leikkimään" yllä olevaa kohtausta, mutta emme tosiaankaan päässeet uhitteluita pitemmälle (ja juuri sen takia sarjakuvakaan ei jatku). Mikä mielenkiintoisinta, kävimme keskustelun kokonaan englanniksi, sillä Izzie sattuu olemaan saksalainen. Kuitenkin hänen kanssaan jutteleminen on saanut minut tuntemaan itseni sekä kielitaitoni yllättävän luontevaksi ja mukavaksi.

(Sarja)kuvan tekeminen oli kaikenkaikkiaan hirmuisen mukavaa, ei paitsi aiheeltaan vaan myös toteutukseltaan. Olen näet melko intohimoinen sarjakuvien piirtäjä, ja uuden tekniikan (tussit + akvarellit + tietokonemuokkaus) innoittamana ajattelin, että seuraavan ison sarjakuvaprojektin voisikin toteuttaa puoliksi värillisenä. Sääli vain, että juonta minulla ei vielä ole.

Olenkin tässä pohtinut tumblerin tai englanninkielisen blogin perustamista tälle uudelle sarjakuvalle. Kyselisin lukijoiltani aluksi ideoita hahmoihin, juoneen sekä miljööhön, ja toteuttaisin sarjakuvaa sitten kaikkien parhaimpien ideoiden pohjalta. Loisin siis jotakin sellaista, mitä ihmiset ihan oikeasti haluaisivat lukea. Kun tarina olisi valmis, julkaisisin sarjakuvan valmiita sivuja esimerkiksi kappaleittain, ja ihmiset pääsisivät lukemaan niin sanotusti itse luomaansa/ideoimaansa sarjakuvaa. Olisiko tälläiselle kysyntää? Olisiko minulla tarpeeksi aikaa ja lahjoja sen toteuttamiseen?

Pallo on nyt teillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, risuja/ruusuja, vastaväitteitä, pohdintoja? Antaa tulla vain!